Jobba på Crafoord Auktioner

Crafoord Auktioner Stockholm söker medarbetare

Vi söker såväl medarbetare på heltid som extrapersonal inom fotografi, logistik & kundtjänst. I arbetsuppgifterna ingår:

  • Packa och förbereda transporter
  • Utlämning av föremål
  • Placera ut föremål i montrar och showroom
  • Kundtjänstarbete
  • Hjälpa till i fotostudion
  • Produktfotografi
  • Bygga visning inför olika temaauktioner

Kompetens, förkunskaper: Vi söker dig som är mellan 18 och 30 år, gärna med tidigare erfarenhet av lager/kundtjänstarbete. Du ska vara engagerad i ditt arbete och trivas med mycket kundkontakt. Du är noggrann, har en positiv grundinställning, mycket energi och trivs i en arbetsmiljö med bitvis högt tempo. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Ansökan skickas till Mats Bergstrand: mats.bergstrand@crafoordauktioner.se
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Crafoord Auktioner Stockholm är ett litet antal handplockade experter med lång erfarenhet, breda kunskaper och spetskompetens.

Vi finns i Täby Galopps modernistiska förra huvudbyggnad från 1960, ritad av Gustaf Lettström. Våra auktioner sker dagligen online. Genom att vi är en del av det internationella nätverket Auctionet når du köpare i över 100 länder på en plattform (www.auctionet.com) som har fler än 3 000 000 besök och 300 000 bud varje månad.

Crafoord Auktioner Stockholm har sina rötter i Crafoord Auktioner Lund som är Sydsveriges största auktionshus. I Stockholm säljer vi 12 000 föremål per år, från vardagliga objekt till särpräglade konstnärskap. Vi är ledande på nischade samlingar och spektakulära temaauktioner: hundratals kinesiska snusflaskor från resor över hela världen, unikt slöjdade sameknivar som sammanfattade en berömd botanikers många eskapader i fjällvärlden, en rad unika föremål med proveniens Ingrid och Ingmar Bergman och ABBA-föremål till världsrekordpriser från mannen bakom bandets unika sound – ljudteknikern Micke B. Tretow.

Vi lägger stor vikt vid att presentera varje föremål optimalt i både text och bild. Man kan säga att vi ställer dem på piedestal i ett ojämförligt skyltfönster mot världen.