Sälj i gott sällskap

Att sälja på Crafoord är enkelt

Crafoord Auktioner är Sydsveriges största auktionsföretag och har en stor internationell publik. Vi håller regelbundet auktioner i centrala Lund, med höga ambitioner vad gäller kvalitet, service och tillgänglighet. En stor och engagerad publik följer auktionerna på plats.

Våra ständigt pågående nätauktioner engagerar privatpersoner och handlare runt om i världen, som deltar i budgivningen via Auctionet som är en av norra Europas största marknadsplatser för konst och antikviteter. Vi har de bästa förutsättningar att koppla samman dina försäljningsobjekt med köpare i hela världen.

Hemvärdering av dödsbon och hela hem

Hemvärdering är vi specialister på och innebär att vi kommer hem till dig och värderar dina föremål inför en av yttring av ett dödsbo eller försäljning av ett helt hem inför en flytt. Vi tar även hand om flyttstädning och det vi inte kan sälja skänks till välgörenhet eller går till återvinning. Ring oss på 046-211 18 70 så kan vi berätta mer.

Internationella kvalitetsauktioner

På våra kvalitetsauktioner bjuder vi ut föremål av särskilt hög klass. Varje objekt katalogiseras i enlighet med internationell standard, fotograferas och presenteras förutom på vår hemsida också i en välarbetad tryckt katalog som når kunder över hela världen. Vi lägger ner stor omsorg på att presentera föremålen på bästa sätt under generöst tilltagna visningar. Nästa kvalitetsauktion äger rum lördagen den 30:e november. 

Bokauktioner och specialauktioner

Vi är mycket stolta över de bokauktioner vi genomför en-två gånger per år. Bokauktionerna är en 25-årig tradition som lockar en stor internationell publik. I samarbete med vår värderingsman för böcker publicerar vi en katalog som bland annat når alla organiserade antikvariat i världen.

En engagerad skara!

Våra värderingsmän har mer än trettio års erfarenhet av att värdera hem och är förordnade av Sveriges Handelskamrar. Vi arbetar på uppdrag av advokater, banker, jurister, begravningsbyråer och privatpersoner. Välkommen till vårt kontor vardagar kl. 13-17 för kostnadsfri värdering och rådgivning inför försäljning, eller ring för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi gör dagligen hembesök i Malmö, Lund, Kristianstad och på Näset, samt i övriga Skåne efter överenskommelse!

Välkommen att kontakta oss!